Литермедия е електронно издание на Факултета по хуманитарни науки към Шуменския университет "Епископ Константин Преславски"
Новини

Начало -> Новини -> Практико-приложен семинар по журналистика и ПР с гост-лектор Тоня Димитрова на 30 март от 13.00 часа   
Практико-приложен семинар по журналистика и ПР с гост-лектор Тоня Димитрова на 30 март от 13.00 часа

Тоня Димитрова в Шуменския университет Катедрата по журналистика и масови комуникации има удоволствието да ви покани на поредното издание на Практико-приложния семинар по журналистика и ПР, което ще се състои на 30 март от 13.00 часа в 219 аудитория на Ректората на Шуменския университет.

Темата е "Професия външнополитически репортер". Гост-лектор е очарователното и смело лице на горещите новини зад граница на Българската Национална Телевизия, журналистката Тоня Димитрова.

Тоня Димитрова е завършила Шуменския университет, специалност Английска филология. Има повече от десетгодишен стаж в телевизията, като сферата на професионалните й интереси е международната политика. Публиката я познава от репортажите й от Киевския майдан, кореспонденциите и новините й от Бурса, Пекин, Брюксел и др. Тя отразяваше и коментираше активно посещението на американския държавен секретар Джон Кери в България.
Вратите на събитието са отворени за всички, заповядайте със своите въпроси към Тоня Димитрова!
от Admin, вторник, 17 март 2015 03:57, (0)
Факултет по хуманитарни науки | Шуменски университет "Епископ Константин Преславки"

© Литермедия - всички права запазени
Статистика