Литермедия е електронно издание на Факултета по хуманитарни науки към Шуменския университет "Епископ Константин Преславски"
Новини

Начало -> Новини -> Поредна сбирка на студентско-преподавателския семинар   
Поредна сбирка на студентско-преподавателския семинар

Катедрата по История и теория на литературата организира поредната сбирка от Студентско-преподавателския семинар на проекта „Литермедия” на 03.11.2009 г. от 17.00 часа в зала 118.


ТЕМА:

МИСТИФИКАЦИИ И МИСТИФИКАТОРИ


Темата е с литературоведска и с историческа ориентация. Каним студенти и колеги от филологическите специалности, история, археология, богословие.

МОДЕРАТОР:


Доц. д-р Веселин Панайотов


Библиография по литературоведските тематични кръгове: „Мистификациите във Веда Словена”; „Мистификацията в „На Острова на блажените”” ще намерите качени в електронната страница на проекта: litermedia.com – виж библиотека. (Обърнете внимание на художественото предизвикателство–вариация на тема „мистификация на мистификацията”, отправено от проф. Боян Биолчев – разказът „Островът на блажените” – виж в библиотека.) За допълнителни предложения и публикации на библиографски материали, моля ползвайте за връзка и пишете на следния имейл: lubodelev@abv.bg

Очакваме ви на 3 ноември, вторник, от 17.00 в 118 зала!!!От Организаторите
от En4oGorilkov, понеделник, 05 октомври 2009 17:28, (0)
Факултет по хуманитарни науки | Шуменски университет "Епископ Константин Преславки"

© Литермедия - всички права запазени
Статистика